Morfar

Min morfar gick bort i går. :(

Konstig känsla att någon som alltid har funnits där plötsligt inte finns bland oss längre.
Men jag har funderat på en sak ända sedan vi tog bort Rulle och det är att han, Rulle, och nu morfar, alltid kommer att leva för mig så länge jag lever för jag kommer att komma ihåg dem och genom mig lever de vidare.

Rulle och morfar är lika levande för mig nu när de är borta som när de levde.

Ni lever inom mig.... 


IKSU

Jag har nu äntligen kommit igång med träningen på riktigt. Det är så skönt och det bästa är att jag mår så bra efteråt. Det är en riktig kick! :D

Jag och Nina har satt av tre kvällar i veckan samt något roligt på helgen som vi inte har prövat på förut. Det är bra att vara två stycken, det är mycket svårare att hoppa över det då.

Ååååooojjjj, vad det är skönt med träning! :D

Mitt alldeles egna mumintroll

Ja, ni läste rätt, jag har hittat ett mumintroll här i Sverige, annars tycker man ju att de hör hemma i Finland, men inte mitt mumintroll inte.

Mitt mumintroll och jag har alltid så roligt tillsammans. Vi har likadan (sjuk) humor. Vi diskuterar livets stora frågor och kommer oftast fram till samma värderingar på saker och ting. Det känns nästan som när man gick i mellanstadiet och gjorde allt tillsammans med sin bästa vän, så känns det med mitt mumintroll.

Ibland när jag inte har träffat mitt mumintroll på någon dag är det nästan som att man har lite abstinens efter henne. Bara för att vi har så himla roligt tillsammans, som den gången när vi var hemma hos mumin och satt i varsin soffa och gjorde grimaser åt varandra. Oj, vad vi skrattade. Ja, ni kanske tycker det är töntigt men vi har roligt tillsammans och det är det som är det viktigast. :D

Mitt mumintroll har bestämt att vi ska bo i samma parhus, vi ska fira alla sommarsemestrar tillsammans och hon ska flytta mig och Fredrik till Finland när de flyttar tillbaka. (Flytta tillbaka?! Vilket svammel! ;) Inte tror jag de kommer att flytta tillbaka, men det kan ju endast tiden utvisa.)

Jag är så glad att jag har mitt alldeles egna mumintroll. Min LILLA mumin! Hon är absolut en av de BÄSTA vänner man kan ha!

Funderingar på en lördag

Tankarna snurrar i mitt huvud, de kommer som egentligen aldrig på sin plats. Inte ens när jag sover får jag vila, de är hos mig hela tiden. Ältande, malande och slitande tankar som aldrig tar slut.

Jag försöker komma underfund med mig själv, hur jag är och fungerar. Jag är väl ganska säker på vem jag är egentligen, det är bara att jag ska jobba mer med mig själv hur jag fungerar och hur jag agerar i vissa situtioner.

Mina höga krav, var kommer de ifrån egentligen? Är det något jag har skapat själv eller hur ligger det till egentligen? Kommer jag någonsin att kunna sänka dem?

Frustrerad när jag vill mer än vad jag klarar av, klarar inte av mer än att se en vecka framåt för att sedan endast kunna ta en dag i taget. Jag vill läsa mer än vad jag klarar av och orkar. Jag ska ta bort alla måsten i mitt liv, ska jag nu oxå behöva ta bort alla vill? Vad finns då kvar av mig? 

Jag vill ju bara må bra, är det för mycket begärt? Och vad gör man när man börjar misströsta? När man börjar tvivla?