Veckan som varit

Den senaste veckan har varit ett rent helvete...

Jag åkte till mamma i torsdag och det var skönt. Men det var som att tårarna hängde bakom ögonlocken hela tiden, så i måndags tog jag en vindruvedag och bara var.

Jag tog en sväng till Helena och Johan. Sedan passade jag på att hälsa på Helén och hade det bara skönt. En självårdardag helt enkelt!

Nu börjar det kännas bättre igen men det är ändå som att något fattas.

Jag känner mig i obalans....igen....

Tentorna avklarade!

Så var tentorna avklarade! Statistiken som jag skrev ikväll, klarade jag inte, jag insåg tidigare i veckan att jag hade börjat läsa för sent. Jag gick till ÖP för att iaf göra ett försök. Jag gjorde några uppgifter och tittade igenom hela tentan men tillslut så gav jag upp för jag insåg att jag inte kunde tillräckligt mycket.

Och vet ni? Jag känner mig ändå nöjd över mig själv. Helt otroligt! :D

Nu har jag till den 10 februari på mig att läsa till nästa tenta på statistiken. Och då klarar jag den! ;)

Ha nu en skön helg alla ni där ute!

Livet just nu

Jag börjar må ganska bra men det finns dagar då jag bara vill dra täcket över huvudet och inte se dagens ljus just den dagen.

Jag börjar känna mer och mer att jag skulle vilja skaffa barn, men allt har sin tid, det är bara det att jag börjar känna att det är dags snart. Jag skulle helst vilja bo i hus när jag skaffar barn, vi satt och tittade i huskataloger igår och vi har hittat ett hus vi skulle vilja ha med lite förändringar dock. Det är bara det att det inte passar just nu och jag vill ha det lite mer ordnat att än vad vi har det idag. Och framförallt ekonomi för det, vi vill inte bara bo, livet är så mycket mer än så.

Jag har sagt det förr och säger det igen: det är skillnad på vad man VILL göra och vad man SKA göra.

Nu är det plugg som gäller för hela slanten.

Hejsvejs!

Saknad


Jag saknar min hund så otroligt mycket, Jag gråter bara när jag tänker på honom.

Om jag kunde göra så han skulle kunna komma tillbaka skulle jag göra det, bara för en liten stund, bara att få se honom igen...

Jag saknar dig så himla mycket...