En älskad pojkvän

En älskad pojkvän sa just att är man så bra i övrigt kan man räkna med att få en mindre bra sak i paketet. Och jag skrattar bara inombords.

Samma sak varje gång. Den älskade pojkvännen får lite för mycket av det goda i sig och så ska vi lyssna på hans hårdrock, absolut inget fel i det, bara han inte sätter igång de absolut tyngsta. Resten går faktiskt går att lyssna på. MEN varje gång detta fenomen sätter igång är jag åter tillbaka i mellanstadiet då läraren frågade vad 2 gånger 4 var, samma sak här fast frågan här är: Vad heter den här låten/gruppen? Och jag har oftast ingen som helst aning, jag menar hör man på Lasse (Winnerbäck) hela dagarna, ja, då kan man Lasses låtar och inte så mycket mer.

Så jag är ledsen att jag inte klarar dina läxförhör, äskling! ;) 

En dos motivation, TACK!

Jag skulle verkligen behöva en injection av motivation till att studera inför kommande tenta. Kanske går det bättre om jag tänker på en kommande text på ett papper som bevisar att jag klarat av tre år på universitetet. ;) Till råga på allt har jag fått en grym och en inte alltför härlig förkylning. Det har satt sig i halsen och det gör ont som bara den. Nåja, bara jag kommer igång lite så känner jag mig nog lite bättre. 

Jag ska försöka göra något vettigt idag iaf. Solen lyser utanför och det hade ju inte varit fel med en lång promenad. Jag ska ta det senare, nu över till böckerna... kanske... hahaha!


Over and out!  

Kär

Det är otroligt underbart att känna att jag fortfaranade kan känna mig som nykär efter 11 år tillsammans. Att jag fortfarande längtar efter honom när vi inte är med varandra, som nu när han är på jobbet och jag är hemma, även fast jag vet att vi ses om någon timme igen.


Det är L Y C K A  ! ! !

Underbara människor

Ibland behövs det så lite för att bli på bättre humör, som att bjuda hem två underbara människor på middag och prata bort någon timme. TACK!