Lars Winnerbäck och Hovet, en lördagskväll i maj

Fredrik hade en överraskning åt mig ikväll, och jag kunde inte ens ana vad det skulle vara. Det var en dvd med Lars Winnerbäck! Så nu sitter jag och N J U T E R för fullt till Lasse! Det får mig att på ett helt underbart förväntansfullt sätt se fram emot sommaren med massor med grillning och öldrickande till tonerna av Winnerbäck på vår underbara uteplats.


Välkommen underbara svenska sommar, jag står med öppna armar och ta emot dig!Kommer jag någonsin vara så lycklig som jag är nu...? Jag känner att L Y C K A N bubblar under ytan på mig och jag blir ibland tårögd för att jag får uppleva den känslan. Den är sååå underbar!

Jag har så himla mycket att se fram emot. Resor till England, Vasa och Luleå/Piteå och förhoppningsvis också Jönköping i sommar. Det är så mycket som händer just nu och jag hoppas att det kommer att bli som vi hoppas på... Vi är redan på väg bort från Umeå....i tanken... Nu kryper det i kroppen och känslan säger att vi ska iväg nu... Dags att packa väskorna och flytta på sig...

I tisdags var det ett slut på en period i mitt liv som jag A L D R I G kommer att glömma och jag kommer att vara E V I G T tacksam till K som har varit mitt stora stöd detta år. Jag har hittat mig och det viktigaste av allt är att jag har hittat B A L A N S E N mellan det som varit, nuet och framtiden. 

 

                                                                    
                                                                         Jag ÄR lycklig!

Härliga Underbara MÅNDAG!

Fredrik har fått jobb på LRF, 2 månader, heltid. OCH nästa måndag ska han ner till Sthlm på en andra jobbintervju för ett företag där.


Livet är bara sååå himla underbart, underbart härligt idag! Solen skinner med sin frånvaro men det gör inget för idag lyser Fredrik och jag som solen gör på en klarblå himmel. :D :D :D :D


Livet är bara såååå härligt just nu, vi står inför en helt ny tid i vårt liv....hoppas jag....


Behöver jag säga mer?!?!?!

Färger

På senare tid har jag diskuterat en del om färger på kläder åt barn. Att pojkar inte kan ha rosa och flickor inte kan ha blått. (kanske är det sista mer accepterat) Sitter verkligen könet i färgen?! Att vissa fortfarande tycker att så tycker jag är ganska skrämmande och löjligt, jag menar har vi inte kommit längre än så?!

Om man tänker sig att en pojke inte kan ha rosa eller en flicka inte kan ha blått, då har man ju redan satt grunden för att vi inte är jämlika, vilket i sin tur följer med hela vägen upp i vuxenlivet. Tillföljd av detta skulle jag vilja berätta att vi var på Magnus Betnér för några veckor sedan och han gjorde en scen som stämde så bra med verkligheten vad gäller flickor och pojkar; nämligen att om man är en pojke så ska man vara stor och stark och modig, men om man är flicka så gulligullas det så fort hon har ramlat och gjort illa sig.  Visst, han överdrev kanske lite, men ni kanske förstår vad jag är ute efter, och kanske ligger det inte så långt från sanningen...

Och sedan är ju den stora frågan; vilket håll man ska gå åt? Ska man behandla både pojkar och flickor som på "flickans" sätt? Eller viceversa?

En annan sak jag kom att tänka på som jag läste i någon av kvällstidningar, inte för att jag har så mycket till tro till dem, men det var en pojke som hade kommit in på sjukhuset med spräckt skalle och läkaren hade skickat hem honom med orden "visa att du är en man!" Jag vill påpeka att pojken var SJU år...

Vi pratar om jämställdhet och det ska vara så lika, så lika mellan män och kvinnor men att sätta en rosa tröja på en pojke det går inte... Visst, många tycker säkert att det jag säger är långsökt men har jag ändå inte en bra poäng i det jag har sagt just nu... Tack, Polarn och Pyret, att ni har gått i bräschen för unisex modet för barn... Mer sånt, tack!!!

Jag vill bara få upp ögonen på oss människor hur vi egentligen är, och få oss att tänka om lite...

Motivationen...

...kom som ett brev på posten. Faktiskt! Det är så att jag ska läsa en sommarkurs i sommar och när jag såg schemat (som kom hem i postlådan fick jag helt plötsligt en enorm motivation att klara pågående kurs), så blev jag otroligt glad.

Så nu ska jag göra ett ryk och sätta mig och plugga inför omduggan på lördag, även fast jag hade ett migränanfall igår som har sina efterverkningar idag... Otäckt när man knappt kan prata och sluddrar, precis som om man vore full... haha

Allt kanske löser sig trots allt..... :D

Vår lilla älskling

V?r lilla ?lskling


♥ En skön och avslappnad stil som man gärna skulle vilja ha då och då i den tuffa tillvaron.... ♥