Livet just nu, just idag!

Snart har ytterligare ett läsår gått och livet ser helt annorlunda ut nu än vad det gjorde i höstas. Jag har tagit kontrollen över MITT liv! Det är jag som bestämmer, det är jag som har lärt mig att sätta gränser, det är jag som har kämpat till idag, där jag är just nu. Jag har lärt mig att leva i nuet men ändå kunna planera framåt. Balansen som är så viktig i mitt liv har äntligen funnit sin plats, men det är en färskvara och måste uppdateras varje dag. 

Jag lever IDAG, inte igår eller imorgon! Jag lever här och nu. Visst, det låter enkelt och som en klyscha, men jag lever verkligen här och nu! Livet leker igen! Och jag är för första gången glad och nöjd med mitt liv. Inte för att jag vill stanna där jag är nu resten av livet, även jag har drömmar, men jag kan vara nöjd med mitt liv just nu, för att jag mår bra och jag vet att jag klarar mycket. Jag klarar det mesta, även fast jag får kanske kämpa lite, men säg den som har sagt att livet är lätt....

Ikväll ska vi grilla och dricka öl. =D Man behöver inte alltid åka jorden runt för att uppskatta livet, ibland är de små sakerna i livet de största!    

Länge sedan...

...jag uppdaterade sidan. Men det kommer snart mer info från mig.... =D