Första doppet...

...gjorde jag idag. UNDERBART! Jag älskar att bada, så det var välkommet. Vi var ute på promenad och gick ner för att känna på vattnet och det var så skönt. Jag utbrast: Åh, jag vill bada, vilket ledde till svaret: Men gör det då! Men jag har bara bikinitoppen på mig, blev snabbt mitt svar. Du får väl näcka då kontrade mannen med. Sagt och gjort, jag tog av mig kläderna och fort snabbt ner i vattnet då en joggare sprang uppe vid vägen. hahaha! Och oj, vilken skön känsla det är, känna vattnet runt kroppen och helt omgiven av lugnet som vattnet inger. Jag kan bara säga att jag har gått med ett stort leende på läpparna hela dagen och utbrustit: Jag har badat idag. Tätt följt med: Jag är lycklig nu. :D

Det är absolut inte sista gången jag badar i sommar, snarare den första av många sköna dopp!  Hälsans stig

Efter en sväng runt Hälsans stig (http://www.hjart-lung.se/halsansstig/filer/pdf/Gustavsberg_08.pdf) här i Gustavsberg sitter jag nu nöjd och belåten i fåtöljen med Camilla Läckbergs bok framför mig. Jag har väntat på den länge och idag fick jag nöjet att inhandla den. Nu ligger den här och skriker: Läs mig, läs mig! Ja, snart så ska jag ta den i mina händer och dyka ner i den. :D Underbart!

Idag var det meningen att vi skulle till Grinda men väderprognoserna för dagen såg väl allt annat än bra ut. Det har varit väldigt växlande väder, delvis sol, delvis regn och åska. Så vi tog en shoppingtur på Nacka Forum istället. Det blev en del inhandlat för oss båda. Mesta delen tröjor då vi inte hittade byxor eller skor som var till vår belåtenhet. När vi åkte därifrån var vi hungriga som djur och svängde in på Mariaplan för två pizzor. Jo, jo, jag vet, plusminusnoll gällande min sväng runt Hälsans stig, men vad f*n, båda sakerna tillhör livets goda saker. ;)

Nu ska jag luta mig tillbaka i en skön sommarkväll och läsa min nya bok. :D


Björnö

Idag efter frukost tog vi vår mycket fina bil (ironisk) och begav oss till Ingarö, där det finns ett naturreservatområde som heter Björnö. Vi promenerade runt en slinga där och oj, vad fint det var det. Bitvis inne i skogen och bitvis ute vid havet. Alla som känner mig vet ju att jag älskar havet. Jag skulle kunna (och kan) tillbringa timmar vid havet, bara sitta och titta på vattnet och förundras över dess storhet. Dit ska vi garanterat åka till igen, men då ska vi ta med oss lite fika och mysa på klipporna och då ska jag inte vara förkyld som jag är nu. GRRR! Jag kände dock på vattnet idag och det var...KALLT! Kanske var lika bra att jag var förkyld då. haha

Imorgon börjar en ny jobbarvecka, men vi har redan gjort planer för nästa helg. Om det är bra väder kommer vi förmodligen att åka ut till Grinda och se oss omkring lite där. Jag är lite sugen på att övernatta där men vi får se hur det blir med det. Vi ska, håll i er nu, hyra en kanot/kajak. Vi har pratat om att åka och paddla kanot ända sedan vi träffades...för 11 år sedan. :P

Nu blir det pannkaka till middag och jordgubbar till efterrätt, en bra avslutning på 2008-års midsommarhelg. :)


Jobbsökning pågår

Jag har nu laddat i flera dagar för att börja söka ett jobb till hösten, tro mig man blir motiverad när man jobbar där jag jobbar. Jag kommer så långt att jag skrivit in mina personuppgifter och rubriken: Personligt brev, sedan tar det stopp, tvärstopp.  Som att springa in i en vägg med huvudet före så att det uppkommer massor med stjärnor runt huvudet, precis som i Kalle Anka. Tomt, blankt, jag vet inte hur jag ska formulera mig eller skriva. Jag går in på ams hemsida och tittar lite efter möjliga jobbannonser, men då fungerar inte länkarna. Typiskt, jag som tänkte få lite vägledning på vad jag ska skriva, se vad de skriver att de vill ha och gå efter det. Jag är ju laddad nu!

Jag vet att snart måste jag ta ställning till vad jag ska göra i höst, men varje dag känner jag för olika saker och blir bara mer och mer förvirrad ju mer jag tänker på det. Jag har drömmar men vet inte hur jag ska ta mig dit. Jag får nog sätta mig ner och göra en lista helt enkelt över för- och nackdelar med de olika alternativen. Just nu hänger så mycket i luften och jag vet knappt vilken ballong jag ska börja med att sticka hål i för att det ska lösa sig. Men allt löser sig väl, visst...?
Midsommar

Jag ska bara hoppa in i duschen innan vi ska göra en utflykt med vårt vrålåk. Vi ska åka till ett ställe som heter Stavsnäs och gå en liten tur runt en slinga som finns där. Synd bara att jag håller på att bli sjuk. :( Men jag vill ändå göra något, vila kan jag göra sen. ;) Ikväll blir det att laga god mat och dricka lite öl, kanske se en film eller två.

Trevlig midsommar till alla nära och kära som är spridda på olika ställen runtom i landet.

Uppdatering

Såååå... NU är jag äntligen på plats i Gustavsberg och har hunnit jobba en vecka. Jag har gått på moln hela veckan och har tyckt att livet leker för fullt igen. Livet på apoteket är väl detsamma som sist jag jobbade, för FEM år sedan. *haha* Vi har haft fullt upp hela veckan känns det som. Fotboll, konsert och varit på visning av två lägenheter. I går var vi på långpromenad här runtom och idag har vi varit ute på en lång cykeltur för att titta på områdena runtom Gustavsberg. Jag kan bara säga att det är helt underbart här ute, det känns verkligen INTE som att jag är i Stockholm, utan mer på landet. hahaha!

Nästa helg är det midsommar och vi får se vad som händer då, det känns som det finns hur mycket som helst att göra, och jag bara älskar det. :D

Nu ska jag luta mig bakåt och njuta lite mer av livet.