10 dagar

Exempel på att kunna hantera oväntade situationer: Du har lovat en vän att flyttstäda, men när du kommer till lägenheten upptäcker du att både övre och undre låset är låst och du står där med endast EN nyckel som går till ETT av låsen. Ringer vännen, som dessutom är bortrest från stan, vännen ringer pojkvännen, som dessutom håller på att riva i deras nya lägenhet. Vännens pojkvän säger att han komma förbi om drygt en timme. Idag är den enda dagen du kan under veckan. Vännen som inte ofta blir irriterad, du kan räkna på handens fem fingrar hur ofta du har sett vännen bli irriterad, blir irriterad. Du menar på; det är inte mycket att göra åt saken, varken du eller vännen kan göra något vid just den tidpunkten. Hade du varit mikroliten hade du krypit in genom brevinkastet, men nu är du inte det, så du tar en promenad medan du väntar på vännens pojkvän, som dessutom inte alls dyker upp efter drygt en timme utan betydligt tidigare.

Slutsats: Du tog en promenad och passade på att njuta av solen. Du tog det lugnt medan du väntade för du kunde ändå inte påverka situationen. 


Njut av varje ögonblick, livet blir inte alltid som man planerar det! Ibland gäller det att kunna växla sina planer snabbt och som slutkläm; ALLT LÖSER SIG! (På något konstigt och underligt sätt!) 10 dagar kvar till Jordanien och imorgon åker vi norrut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback