Min släkt, din släkt, vår släkt

Jag har funderat några dagar på att avsluta mitt konto på Facebook. Men nu inser jag att jag inte ska göra det.

Och här kommer anledningen; Över denna (allt mer patetiska) community site får jag reda på att pappa har fått känningar av sitt hjärta. Och inlagd på sjukhuset.

Jag ska inte ens säga vad jag tycker om detta sätt att kommunicera, men hej, bättre än ingen kommunikation alls, eller...?

(Jag är ialla fall grymt tacksam att Syster Maria skrivit det på sin status.Tack!)

Drottningholm idag. Jag såg varken Knugen eller den vinkande Silvia. Liiiite besviken där va? -hehee- Skrattade åt några fåglar. Ja, ja, jag vet! Jag är lättroad, men hellre det än att aldrig dra på mungiporna. Och när jag skrattar som en galning åt något som Nina skulle kalla Egenkul, så skrattar Fredrik så gott åt mig. Det kan man väl ändå kalla en win-win situation...?

Blodsockret är nere i tårna nu, så det är dags för Frk Persson att inta lite föda.  Imorgon fortsätter vi vår egen lilla version av Amazing race genom Stockholm. -heheee-

En trevlig kväll till er alla!

Kommentarer
Postat av: Helena

Trist att du känner att du "måste" ha kvar facebook för att få veta viktiga saker...Skönt att få göra och se lite saker! Är mkt avis på er!

Kram!

Postat av: Jag

Ja, det är väl lite så när man inte har bra kontakt med släkten. MEN det är på väg åt andra hållet. Det känns bra! :DFinns en hel del att se i Umeå oxå! :) Gäller bara att läsa tidningen (Internet) för att se vad som händer och sker på hemmaplan. Allt behöver ju inte kosta. :)

2009-08-17 @ 19:05:39
URL: http://isalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback